اخبار روز کشور چین
اهتزاز پرچم چین در کره ماه
خورشید مصنوعی چین طلوع کرد
اثبات وجود کرونا در آمریکا قبل از چین
پزشک مارادونا به اتهام قتل تحت تعقیب قرار گرفت
واکسن کرونای ساخت چین در ترکیه
آزمایش گسترده کرونا در چین چگونه عملی شد
بی تفاوتی ترامپ در مدیریت تراژدی انسانی ناشی از کرونا
آغاز انتقال قدرت در آمریکا
آزمایش واکسن کرونا در چین
انجام تست واکسن کوید 19 روی داوطلبان در چین
بر اساس اطلاعات اعلام شده از سوی مرکز ثبت نام آزمایشهای بالینی چین، پژوهشگاه پزشکی آکادمی علوم نظامی چین و شرکت فنی بیولوژیک کانسینو، آزمایش واکسن کوید 19 روی داوطلبان انجام دادند. هدف از این آزمایش، سنجش امنیت و اثربخشی واکسن است.
چن وی رییس پروژه، عضو آکادمی مهندسی و پژوهشگر پژوهشگاه علوم پزشکی نظامی چین با تشریح اصول علمی واکسن یاد شده گفت: ما پس از آموزش و تقلید رفتار ویروس، با نفوذ به درون آن، ویروس ناقل مورد نیاز را می سازیم. سپس آن را به بدن انسان تزریق می کنیم تا مصونیت انسان شکل گیرد.
داوطلبان مورد آزمایش این واکسن از اهالی وو هان هستند و بین 18 تا 60 سال سن دارند.
پس از انجام معاینه، داوطلبان واجد شرایط انتخاب میشوند و پس از تزریق واکسن آزمایشی در مدت 14 روز تحت نظارت قرار می گیرند.
های فنگ یکی از داوطلبان شرکت کننده در تست واکسن گفت از اینکه می تواند با اقدام خود به کشور و جامعه در مبارزه با کرونا کمک کند و نقش ناچیز خود را ایفا کند، هیچ گاه پشیمان نخواهد شد.
اکنون تحقیقات واکسن های ضد کرونا توسط گروههای علمی در چین به دستآوردهایی رسیده و آزمایش بالینی اکثر این واکسنها در ماه آوریل انجام خواهد شد.
جنگ رسانه ای چین و آمریکا وارد مرحله جدی تری میشود
جنگ رسانه ای چین و آمریکا وارد مرحله جدی تری میشود
واکنشهای چین به اقدامات آمریکا علیه رسانه های چین در آن کشور
طی سالهای اخیر، دولت آمریکا با ایجاد محدویتهای بی پایه و ایجاد مشکلات برای فعالیتهای عادی رسانه ای نهادها و کارمندان رسانه های چین در آمریکا، تبعیض و فشارهای سیاسی علیه رسانه های چین را بیش از پیش تشدید کرده است. به ویژه، در ماه دسامبر سال 2018 میلادی، آمریکا از نهادهای رسانه ای چین در آمریکا خواست خود را به عنوان نمایندگان خارجی ثبت کنند و در ماه فوریه سال 2020 میلادی، نهادهای 5 رسانه چین در آمریکا را در فهرست هیئتهای دیپلماتیک خارجی قرار داد که سپس محدودیتهایی در تعداد کارمندان این 5 رسانه چین ایجاد کرد و به روشهای مختلف دست به اخراج خبرنگاران رسانه های چین زد. چین در اولین فرصت مراتب اعتراض خود را به اطلاع آمریکا رساند و ضمن ابراز مخالفت قطعی و محکومیت شدید تاکید کرد که حق واکنش و در پیش گرفتن اقدام مشابه را برای خود محفوظ می داند.
چین اعلام کرده است از همین روز:
یکم، در واکنش به اضافه شدن 5 نهاد رسانه ای چین به عنوان هیئت دیپلماتیک، چین از شبعه های 5 رسانه آمریکا از جمله صدای آمریکا، نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال، واشنگتن پست و هفته نامه تایمز می خواهد اطلاعات کتبی تمام کارمندان، امور مالی، فعالیت خود و اموال ثابت در دست خود را برای دولت چین گزارش کنند.
دوم: در واکنش به کاهش و اخراج کارمندان رسانه های چین در آمریکا توسط آمریکا، چین از خبرنگاران نیویورک تایمز، وال استریت ژورنال و واشنگتن پست که مهلت کارت خبرگزاری آنان تا پایان امسال پایان می یابد، می خواهد ظرف 4 روز به اداره مطبوعات وزارت خارجه چین گزارش داده، ظرف 10 روز کارت خبرنگاری خود را پس دهند و از همان روز نباید در چین شامل هنگ کنگ و ماکائو فعالیت خبرنگاری کنند.
سوم: در واکنش به محدودیتهای تبعیض آمیز آمریکا مربوط به صدور ویزا، رسیدگی اداری و فعالیت خبرنگاری، چین نیز تدابیر مشابهی را علیه خبرنگاران آمریکا در پیش می گیرد.
چین مجبور است در واکنش به تدابیر آمریکا مبنی بر در پیش گرفتن اقداماتی علیه نهادهای رسانه ای چین در آمریکا، این اقدامات را اتخاذ کند که کاملاً دفاع از خود و منطقی به شمار می رود. اقدامات آمریکا به ویژه علیه رسانه های چین و بر اساس تفکر جنگ سرد و تبعیض ایدئولوژیک است. این اقدام ضمن آسیب رساندن جدی به چهره و اعتبار رسانه های چین، تاثیر جدی بر فعالیت عادی رسانه های چین در آمریکا، مانع تراشی در مبادلات انسانی عادی میان چین و آمریکا، ریاکاری آمریکا در معرفی به اصطلاح آزادی فعالیت خبری و بیان را افشا می کند. چین از آمریکا درخواست می کند که با اصلاح اشتباه خود دست از اعمال فشارهای سایسی و محدودیتهای بی پایه علیه رسانه های چین بر دارد. اگر آمریکا دست به اقدام کورکورانه بزند، چین نیز تدابیر مشابهی در پیش خواهد گرفت.
سیاست اصلی چین مبنی بر اصرار بر اصلاحات و درهای باز تغییر نکرده و نخواهد کرد. چین همواره از رسانه ها و خبرنگاران کشورهای جهان استقبال می کند تا با رعایت قوانین چین در این کشور فعالیت کنند و چین تسهیلات و کمکهای لازم را در اختیار آنان قرار می دهد. آن چه ما با آن مخالفیم، تبعیض ایدئولوژیک علیه چین، جعل خبر با استفاده از به اصطلاح آزادی فعالیت خبری و اقدامات ناقض اخلاق حرفه ای خبرنگاریست. امیدواریم رسانه ها و خبرنگاران خارجی برای کمک به درک متقابل بین چین و جهان نقش مثبتی ایفا کنند.