اخبار روز کشور چین
آمریکا باید به پرسش جهانیان درباره منشاء کروناویروس جدید پاسخ دهد
در نشست اخیر مجلس نمایندگان آمریکا، هارلی رودا عضو مجلس پرسید: به نظر می رسد برخی آمریکایی ها ناشی از آنفلوانزا جان باخته اند، اما آیا ممکن است که علت مرگ آن ها کروناویروس جدید باشد؟ رابرت ردفیلد رییس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) پاسخ داد: در حقیقت، مواردی (مبتلا به کرونا) را در میان مبتلایان آنفلوآنزا کشف کرده است. این پاسخ در واقع تایید بر تردید برخی افراد مبنی بر آن است که منشاء کروناویروس جدید آمریکاست. با توجه به ناتوانی های آمریکا در مقابله با کرونا، تعداد افراد بیشتری به این کشور تردید یافته اند.
افزون بر این، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) اذعان کرد که کیت قبلی تشخیص کرونا در آمریکا دارای نقص بود و این مرکز از تست بسیاری موارد مشکوک خودداری کرده است. آنفلوآنزای فصلی آمریکا از ماه های سپتامبر و اکتبر سال 2019 شروع شد. ورزشکاران نظامی آمریکا برای شرکت در هفتمین بازی های جهانی نظامیان وارد ووهان شدند و در جریان آن، چند ورزشکار خارجی به بیماری واگیردار مبتلا شدند. تا ماه دسامبر، نخستین مبتلای کرونا در ووهان شناسایی شد.
با توجه به اعتراف آمریکا به موارد مرگ کرونا در آمریکا که قبلا موارد آنفلوانزا تلقی شده است، تردیدها مبنی بر آن که منشاء کروناویروس جدید آمریکاست، نیز منطقی است. اندیشکده "مطالعات جهانی" کانادا چندی پیش در پایگاه اینترنتی خود در مقاله ای به نقل از تحلیل ویروس شناس تایوانی در چین اعلام کرد: زنجیره ژن کرونای جدید که در ایران و ایتالیا کشف شده، با ژن کرونا در چین متفاوت است و این نشان می دهد که منشاء کرونا ویروس در ایران و ایتالیا، چین نیست. علاوه بر این، پایگاه اینترنتی مجله علمی "لانست" در 24 ژانویه نیز مقاله علمی به نوشته 7 پزشک بالینی بیمارستان جین اینگ تان شهر ووهان را منتشر کرد که در آن آمده است: 13 مورد از 41 مورد نخست مبتلا به کرونا که در بیمارستان یاد شده مورد معالجه قرار گرفتند، هیچ تماسی با بازار آبزیان ووهان نداشتند.
26 ژانویه، مجله «ساینس» مقاله ای تحت عنوان «بازار آبزیان ووهان به احتمال منبع شیوع کروناویروس جدید نیست» را منتشر کرد. در این مقاله به نقل از دانیل لوسی متخصص بیماری های همه گیر دانشگاه جورج تاون آمریکا نوشته شده است: "13 مورد با این بازار هیچ ربطی نداشتند و این رقم کم نیست." دانیل لوسی معتقد است اگر این گونه باشد، ویروس به احتمال از جایی دیگر سرچشمه گرفته است.
به دنبال شیوع کرونا در جهان، کشورهایی از جمله آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کردند. در این زمان، آمریکا موظف است بر اساس اصول علمی، درباره زمان پدیدآمدن کروناویروس جدید و منشاء آن مساله را تشریح کند. این نه تنها برای مردم آمریکا، بلکه برای پیشگیری از شیوع کرونا و امنیت بهداشت عمومی جهانی الزامی است. اکنون پژوهشگران سراسر جهان در حال جست و جوی منشاء ویروس هستند و جامعه جهانی نیز در این باره دیدگاه های متفاوتی داشته است. همه تردیدها و حدسیات باید بر اساس اصول علمی و منطق واقعی صورت گیرد و نباید با هدف مغرضانه شایعه سازی کرد و یا درباره کشوری به سیاه نمایی پرداخت. امید است که آمریکا ضمن پیشگیری و مهار ویروس، بر اساس اصول علمی، تخصصی و منطقی با جامعه جهانی همکاری کند و به این پرسش مهم پاسخ دهد
چین الگویی برای مبارزه جهان با کروناویروس ایجاد کرده است
شخصیت های محافل مختلف جهان اخیرا اظهار داشتند که چین در زمینه مبارزه با کروناویروس الگویی برای جهان ایجاد کرده است. در صورت شیوع کروناویروس در سراسر جهان، تجربه چین در این مورد آموختنی است.
روز شنبه، تیم متخصصان پزشکی چین وارد بیمارستان وابسته به پژوهشگاه بیماری های واگیردار ملی ایتالیا شده و تجربیات کشور خود را در درمان بیماران مبتلا به کروناویروس در اختیار پزشکان محلی قرار دادند. چند صد بیمار مبتلا به کروناویروس از رم و مناطق اطراف آن در این بیمارستان بستری می شوند. نیکلاس پتروسیلو مدیر دفتر تحقیقات بالینی این بیمارستان گفت: ما همکاران چینی خود را بسیار گرامی می داریم.
شخصیت ها از محافل مختلف جهان نیز خاطر نشان کردند، از زمان شیوع کروناویروس، چین تلاش های عظیمی برای مبارزه با کروناویروس داشته و به سرعت اطلاعات و تجربیات خود را با جامعه بین المللی به اشتراک گذاشته است. این برای جهان دارای اهمیت فراوان است.
جیمی جیمالیک وزیر بهداشت شیلی گفت: دولت شیلی با اعزام تیم کارشناسی به چین تجربیات چین در مقابله با کروناویروس را فرا خواهد گرفت. تدابیر دولت چین برای پیشگیری و کنترل کروناویروس سریع و نتیجه بخش است. تجربیات چین برای غلبه جهان بر کروناویروس در ما اعتماد به نفس به وجود آورده است. سانتیاگو امیدوار است مبادلات و همکاری با پکن در کنترل شیوع کروناویروس ومدیریت بهداشت عمومی را تقویت بخشد.
بالاخره منشا ویروس کرونا کجاست ؟
بالاخره منشاء کروناویروس کجاست؟ آمریکا باید به خوبی توضیح بدهد
توئیت چندی پیش جائو لی جیان سخنگوی وزارت خارجه چین در افکار عمومی بازتابهای زیاد و مختلفی در پی داشته است؛ حتی وزارت خارجه آمریکا سفیر چین در واشنگتن را احضار و نسبت به این پیام جائو اعتراض کرد.
شامگاه 12 مارس ، جائو لی جیان در حساب توییتر خود نوشت: «بیمار صفر چه زمانی در آمریکا ظاهر شد؟ چند نفر آلوده شدند؟ اولین بیمارستانی که مبتلایان را پذیرفت کدام بود؟ آیا ورزشکاران ارتش آمریکا این ویروس را به وو هان منتقل کردند؟ لطفا داده های خود را آشکار و شفاف اعلام کنید! آمریکا به ما توضیح بدهکار است»!
آمریکائیان این توئیت را چالشی درباره منشاء کروناویرس از سوی شخصیتهای دولتی کشورهای خارجی می دانند و به این سبب مقامات این کشور بسیار مضطرب شده اند. برخی آمریکائیان همواره به دیگران سخت می گیرند و نسبت به خود با مدارا رفتار می کنند؛ آنها به سیاهنمایی دیگران عادت کرده اند، اما تحمل سؤال دیگران را ندارند
در حقیقت، توییت جائو لی جیان ناشی از آن است که یک روز پیش رابرت ردفیلد مدیر مرکز پیشگیری و مهار بیماریهای آمریکا در مجلس نمایندگان این کشور تایید کرد که احتمال دارد برخی از کسانی که در امریکا گفته شد از آنفلوانزا مرده اند، در واقع از کروناویروس جدید مرده باشند
گزارش مرکز پیشگیری و مهار بیماریهای آمریکا که ماه فوریه منشتر شد، نشان می دهد، قبل از اینکه اولین ویروس کرونا در ووهان کشف شود در فصل زمستان سال 2019 دست کم 32 میلیون نفر به آنفولوآنزا مبتلا شدند که 18000 نفرشان جان باختند. در میان آنها چند نفر مبتلایان به کروناویروس جدید بوده است؟ اولین مورد کی ظاهر شد؟ دولت آمریکا واقعا باید در این باره توضیح آشکاری بدهد
دانشمندان سراسر جهان که در حال مقابله با شیوع کروناویرس هستند، در انتظار پاسخ روشن و صحیح دولت آمریکا هستند. خود مردم آمریکا نیز درپایگاه اینترنتی کاخ سفید در درخواستی امضا کرده اند و از دولت خواسته اند دلیل بسته شدن ناگهانی یک مرکز تحقیقاتی بیماری واگیر نیروی زمینی آمریکا در اوت سال 2019 را علنا اعلام کند. تردید مردم نسبت به آمریکا امری عادی است.
در مورد ارتباط کروناویروس 2019 با سلاحهای بیوشیمی آمریکا، خیلی وقت است که شایعاتی وجود دارد. افرادی که چنین نظری دارند، کم نیستند.
پس از شیوع کرونا در ایران، ظرف چند هفته بیش از 20 مقام کشور به طور قطعی به آن مبتلا شدند. آیت الله خامنه ای آمریکا را به استفاده تسلیحاتی از کروناویروس متهم کرد و بر لزوم تاسیس یک «قرارگاه بهداشتی و درمانی» برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری تأکید و خاطرنشان کرد: این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده می تواند جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید.
پیشتر محمود احمدی نژاد رییس جمهور سابق ایران نیز در نامه ای به دبیر کل سازمان ملل نوشت: کرونا ویروس به عنوان سلاحی جدید برای برقراری یا حفظ برتری سیاسی و اقتصادی در عرصه بین الملل، توسط برخی قدرتهای سلطه جو و گسترش سریع آن، موجب نگرانی عمومی ملتها و ایجاد اختلال بیش از پیش در امنیت مردم جهان شده است.
نه تنها مقامات ایرانی تلویحا خاطر نشان کردند که آمریکا باید مسؤولیت شیوع کرونا را بر عهده گیرد، رسانه های روسیه نیز گمانه زنی می کنند که هدف آمریکا از ساخت این ویروس برپایی جنگ اقتصادی است.
ایگور نیکولین عضو پیشین کمیته سلاحهای بیو لوژیک سازمان ملل و کارشناس بیولوژیک روسیه اظهار کرد: کروناویروس کاملا و به احتمال زیاد از خارج به چین وارد شده است. ناتالیا پوکرونسایا عضو دومای روسیه و ولادیمیر ژیرینوسکی رئیس حزب لیبرال دموکرات روسیه نیز با انتشار اسناد علمی گفتند که کروناویروس 2019 از اقدامات مخرب امریکا بوده است.
البته حل مسئله منشاء ویروس به دانشمندان سپرده شده و بزودی شاهد کشف این راز خواهیم بود اما در برابر بسیاری حوادث عجیب، گمانه زنی و تردید مردم نیز بی دلیل نیست. اکنون کروناویروس دشمن مشترک انسان است؛ برای غلبه هر چه زودتر بر این ویروس بهتر است آمریکا در اطلاع رسانی شفافیت به خرج دهد و هر چه برای یافتن هر چه زودتر پاتوژن بیماری تلاش و با جامعه جهانی همکاری کند، نه اینکه با سوء استفاده از شیوع بیماری، به سیاهنمایی و تهمت به کشورهای دیگر بپردازد
سخنرانی شنیدنی استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای دانشجویان درباره ویروس کرونا
ورود متخصصان چینی به تهران برای مبارزه مشترک با کرونا
ورود متخصصان چینی به تهران برای مبارزه مشترک با کرونا
چند روزی است که شیوع ویروس کرونای جدید در ایران شدت گرفته و باعث شد مردم چین ضمن ابراز همدردی با مردم ایران بیدرنگ به کمک آنان بشتابند.
با وجود جدی بودن وضعیت شیوع کووید-19 در چین و ادامه مبارزه سخت داخلی با این بیماری، دولت و مردم چین همزمان به کمک دیگر کشورهای محل شیوع این ویروس شتافته اند.
هوا چون یینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز گذشته از طریق شبکه های اجتماعی خبر داد که یک یک گروه از کارشناسان صلیب سرخ چین به صورت داوطلبانه برای حمایت از اقدامات ایران در جهت جلوگیری و کنترل شیوع کووید-19 راهی تهران شده اند. وی نوشت: ویروس کرونا دشمن مشترک بشریت است و همه باید در کنار هم با آن مقابله کنیم. هیچ چیز نمیتواند مردم ایران را شکست دهد.
این گروه پنج نفره از اعضای صلیب سرخ چین همه اهل شانگهای هستند که باعث شده برخی کاربران فضای در واکنش به این موضوع بنویسند: پزشکان شانگهای در سه جبهه "شانگهای، وو هان و ایران"مشغول مبارزه هستند که به خوبی وظیفه شناسی پزشکان و متخصصان چینی برای جلوگیری از شیوع این بیماری را نشان میدهد.
پیش از این نیز کمکهای پزشکی چین شامل کیت تشخیص کرونا، دستگاه های اکسیژون، مواد ضد عفونی، دما سنج الکترونیکی و موارد دیگر وارد تهران شد. قبل از این، سفارت چین و شرکتهای چینی در ایران 250 هزار ماسک و 5000 کیت تشخیص کرونا را به ایران اهدا کردند.
اخیراً، بسیاری از دوستان چینی مردم ایران از جمله دیپلمات های بازنشسته، کارکنان بخش فارسی رادیو و تلویزیون مرکز چین، اساتید و دانشجویان بخشهای زبان فارسی، بازرگانان و بسیاری دیگر از مردم چین با تشکیل گروههای ویژه ترجمه، تلاش کرده اند آخرین اطلاعات و راهنماییها درباره جلوگیری از ویروس کرونای جدید را ترجمه کنند و از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی در اختیار مردم ایران قرار دهند.
سفارت ایران در چین روز جمعه در حساب کاربری خود در «وِی بو» از کمک های چین ابراز قدردانی کرد و نوشت: چین در دوران سخت مبارزه با ویروس کرونا به کمک دوستان ایرانی خود شتافت که ما از این بابت بسیار سپاسگزاریم. دوستی با ارزش در دوران سختی، پشتیبان قوی برای ادامه مبارزه مشترک با ویروس کرونا ویروس و نیروی محرکه برای پیشبرد روابط دو جانبه در آینده به شمار میرود.
چین و ایران شرکای راهبردی همه جانبه یکدیگر هستند و همواره در دوران سخت به یکدیگر کمک و از یکدیگر حمایت میکنند. زمانی که ویروس کرونای جدید در چین شیوع پیدا کرد، ایران پیش از همه کشورها به کمک چین آمد و در عمل نشان داد که شریک غم و شادی مردم چین است و چین هرگز این موضوع را فراموش نمیکند.
چین و ایران هر دو در جبهه نبرد با کرونا قرار دارند. در حال حاضر، روند جلوگیری و کنترل بیماری در چین با دستاوردهایی مؤثر همراه بوده و توسعه اقتصادی و اجتماعی به سرعت در حال بازگشت به روال عادی خود است. بر اساس تازه ترین آمارهای منتشر شده، تعداد بیمارانی که پس از درمان از بیمارستان مرخص شدهاند برای اولین بار از تعداد مبتلایان جدید بیشتر بود است و خارج از استان هو بِی، تنها 4 مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده است اما اکنون وضعیت ایران نگران کننده است و هر چه سریعتر باید اقدامات لازم برای پیشگیری از شیوع بیماری انجام شود.
در مقابل ویروس، هرگز نباید اعتماد به نفس کور داشته باشیم. با توجه به متفاوت بودن اوضاع داخلی کشورها نسبت به یکدیگر، وضعیت شیوع بیماری نیز در کشورها مختلف متفاوت خواهد بود؛ اما با این حال پیشنهاد میکنیم که ایران با بررسی تجربیات چین در یک ماه گذشته، از اقدامات و راهکارهای مؤثر آن استفاده کند.
دستیار ارشد دبیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بازدیدی که اخیراً از استان هوبی چین داشت گفت، "در حال حاضر راه چین تنها راه باثبات واقعی [برای مبارزه با کرونا] است". بسیاری میگویند که بدون دارو و واکسن خاص، این بیمار درمان نمیشود. اما چین تمام امکانات موجود را به کار بسته است و تا آنجا که امکان دارد برای نجات جان انسانها تلاش میکند. وی افزود،"اگر خودم مبتلا بشوم، برای درمان در چین میمانم".
تا بیست روز دیگر، عید نوروز در ایران فرا میرسد و مسافرتهای نوروزی مردم با خطر افزایش شیوع کرونا در نقاط مختلف ایران همراه است. لذا به دوستان ایرانی پیشنهاد میکنیم که عید امسال، در حد امکان از مسافرت و رفت و آمد بپرهیزند و دید و بازدید و دورهمی را کنار بگذارند. مردم ایران بسیار خونگرم و مهمان نواز هستند اما با توجه به تشدید بیماری، بهتر است از دست دادن، روبوسی و بغل کردن هم بپرهیزیم.
چین و ایران دو تمدن دیرینه و درخشان هستند و مانند ملت چین، هیچ مشکلی بر ملت ایران نیز غلبه نخواهد کرد.اطمینان داریم ایران در مبارزه با ویروس کرونا پیروز خواهد شد.
تلاش ها برای تولید واکسن کرونا
مصوبه جدید مجلس چین به منظور تکمیل ممنوعیت خوردن حیوانات وحشی
کارشناس چینی: شیوع کروناویروس جدید در چین به معنای آن نیست که منشاء ویروس چین بوده است
دانستنی های دقیق پزشکی درباره علائم بالینی یک بیمار کرونا
دانستنی های دقیق پزشکی درباره علائم بالینی یک بیمار کرونا
1. در چین این بیماری به عنوان بیماریهای عفونی گروه ب در نظر گرفته میشود اما درمانهای در نظر گرفته شده برای آن مثل بیماریهای عفونی گروه الف است.
2. بیشتر یافته های به دست آمده در مورد این نوع جدید از ویروس کرونا بر پایه پژوهش های انجام شده روی سارس-کووی و مرس-کووی است. ویروس به اشعه ماوراء بنفش، گرما (56 درجه سانتیگراد و حداقل به مدت 30 دقیقه)، الکل اتانول 75 درصد، محلول ضدعفونی کننده حاوی کلر و یا پاک کننده های چربی مثل اسید پراستیک و کلروفورم حساس است و این موارد میتوانند ویروس را بی اثر کنند.
3. کلرهگزیدین هیچ تأثیری بر ویروس کرونای جدید ندارد.
4. اصلیترین راه انتقال ویروس بیشتر از طریق تنفس و تماس با قطرات معلق در هواست.
5. علائم بیماری در میان افراد سالخورده مبتلا به بیماریهای زمینهای و همینطور نوزادان و کودکان شدیدتر است.
6. دوره نهفتگی بیماری معمولاً بین 3 تا 7 روز است و از 14 روز بیشتر نمیشود.
7. اصلیترین علائم بیماری شامل، تب، خستگی و سرفه های خشک است. در تعداد کمی از بیماران گرفتگی و آبریزش بینی، اسهال و برخی علائم دیگر نیز دیده میشود.
8. موارد ابتلای شدید به بیماری بعد از یک هفته با علائمی نظیر مشکلات تنفسی خود را نشان میدهند. موارد حاد بیماری به سرعت تبدیل به سندرم حاد تنفسی، شوک عفونی(سپتیک)، اسیدوز متابولیک مثبت که به سختی قابل اصلاح است و اختلال انعقاد خون (خونریزی نامنظم و کاهش میزان انعقاد خون) میشود. موارد جدی بیماری ممکن است تنها تب مختصری داشته باشند و یا حتی هیچ علائمی از خود نشان ندهند.
9. برخی از بیماران ممکن است بدون ابتلا به ذاتالریه تنها قدری تب کنند و به خستگی مختصر دچار شوند و در نهایت پس از یک هفته بهبود پیدا کنند.
10. پیش بینی (پراگنوسیس) درباره بیشتر بیماران خوب است به این ترتیب که کودکان علائم کمتری از خود نشان میدهند و تنها تعداد کمی دچار علائم حاد میشوند اما بیشتر موارد مرگ و میر در میان سالخوردگان مبتلا به بیماریهای زمینه ای بوده اند.
11. تعداد پیرامونی گلبولهای سفید خون در نخستین هجوم بیماری ممکن است کاهش پیدا کند و یا در حد نرمال باقی بماند و در عین حال تعداد لیمفوسیتها نیز کم شود. در میان برخی بیماران میزان آنزیمها در کبد و ماهیچه ها و همینطور میوگلوبین افزایش پیدا میکند. در بیشتر بیماران میزان پروتئین واکنشی سی (سی آر پی) و سرعت رسوب گلبول قرمز (ای اس آر) بالا میرود اما میزان پروکالستونین در حد نرمال باقی میماند.
12. در بیماران دارای علائم حاد میزان دی دایمر بالا میرود و دچار کاهش سریع لنفوسیتهای پیرامونی خون میشوند.
13. ممکن است در نمونه مخاط گلو، خلط، ترشحات دستگاه تنفسی تحتانی و خون بیماران، اسید نوکلئیک مشاهده شود.
14. در عکسهای رادیولوژی سینه بیماران ممکن است چند لکه سایه وار کوچک و تغییرات بینابینی واضح در نوارهای خارجی مشاهده میشود. با حادتر شدن علائم، میزان تیرگی شبیه به خرده شیشه افزایش پیدا میکند و ممکن است یک لایه روی هر دو ریه بیمار دیده شود. در موارد بسیار شدید بیماری ممکن است شاهد به هم پیوستن هر دو ریه باشیم اما موارد پلورال افیوژن (آب آوردن ریه) بسیار نادر است.
1- در چین موارد مشکوک در قالب گروههای (1) بر اساس مطابقت با پیشینه همه گیری و (2) بر اساس مطابقت با علائم بالینی به ترتیب زیر تقسیم بندی میشوند.
2- موارد مشکوک بر اساس مطابقت با پیشینه همه گیری بیماری ممکن است:
• الف. در طول 14 روز گذشته در یکی از مناطق شیوع بیماری (حتی به جز ووهان) حاضر بوده اند
• ب. در طول 14 روز گذشته با فرد مبتلا به تب و یا مشکلات تنفسی در تماس بوده اند
• پ. ممکن است تحت تأثیر هجوم خوشه ای/واگیر مربوط به بیماری همه گیر قرار گرفته باشند.
1- علائم بالینی بیماری می تواند شامل این موارد باشد:
• الف. تب
• ب. مواردی که در شماره 15 درباره عکس قفسه سینه گفته شد
• پ. کاهش گلبولهای سفید و یا لنفوسیتهای خون
1- موارد تأیید شده ابتلا به بیماری در چین در دو گروه زیر دستهبندی میشوند
• الف. تمام کسانی که نمونه های دستگاه تنفسی/خون آنها در تست آرتی-پی سی آر فلورسنت مثبت شده باشد
• ب. مطابقت بودن توالی ژنتیکی با نمونه های دستگاه تنفسی/خون
1- در چین علائم بالینی به سه دسته تقسیم میشوند. علائم تنفسی نرمال همراه با تب، علائم شدید و علائم بسیار شدید
2- بیماران دارای علائم شدید حداقل یکی از شرایط زیر را دارند:
• الف. ناهنجاری تنفسی، ≥ تعداد تنفس 30 بار در دقیقه
• ب. میزان اشباع اکسیژن ≥ کمتر از 93 درصد در شرایط ایستا
• پ. فشار نسبی اکسیژن در شریانها (PaO 2)/ غلظت اکسیژن (FiO 2)≥300 مم جیوه (1 میلیمتر جیوه= 133/0 پاسکال)
1- بیماران دارای علائم بسیار شدید حداقل یکی از شرایط زیر را دارند:
• الف. تنگی نفس تا جایی که بیمار برای تنفس به دستگاه اکسیژن نیاز پیدا میکند
• ب. شوک
• پ.از کار افتادن اعضای بدن بیمار و نیاز پیدا کردن به انتقال بیمار به بخش مراقبتهای ویژه (آی سی یو)
1- در چین از تمام کارکنان گروه های پزشکی در تمام سطوح و در تمام سازمانها خواسته شده به محض شناسایی موارد مشکوک درمانهای مربوط به قرنطینهای را در حضور یک متخصص و یا تحت مشورت یک پزشک آغاز کنند و ظرف 2 ساعت به صورت آنلاین گزارش بدهند.
2- موارد مشکوک به داشتن بیماری تنها پس از منفی شدن نتیجه دو آزمایش تنفسی پاتوژنیک اسید نوکلئیک متوالی که با فاصله یک از روز هم گرفته شده میتوانند مرخص شوند.
3- درمان ضد ویروسی مورد استفاده، استنشاق اینترفرئون آلفا (IFN- α) با استفاده از نبولایزر (برای بزرگسالان روی 5 میلیون یونیت به همراه 2 میلی لیتر آب مقطر، دو بار در روز)